Huzur turu hastanede bitti!

21 Kasım 2016 Pazartesi 17:20 2016-11-21 17:21:51
Huzur turu hastanede bitti!
 Süleymaniye ve Baykoca Mahallelerinde meydana gelen iki özel otomobil ile bir otobüsünün karıştığı kazalarda 4 kişi yaralandı.
İlk kaza Baykoca Mahallesi ile Akhisar Mahallesi arasındaki eski Bağlar yolunda meydana geldi. Baykoca Mahallesinden Akhisar Mahallesi istikametine seyir halinde olan sürücü Yunus Emre Kaya yönetimindeki 16 KBJ 54 plakalı özel otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yolun solundaki tarlaya uçtu. Takla atarak ters dönen özel otomobilde bulunan sürücü Yunus Emre Kaya ile Kenan Doğan ve Mustafa Yıldız hafif şekilde yaralandı. Kendi imkanlarıyla otomobilden çıkan yaralılara ilk müdahaleyi haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibi yaptı.

Son Güncelleme: 21.11.2016 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<