banner359

Huzurevi Sakinlerine Yaşlılar Haftası Eğlencesi Düzenlendi

25 Mart 2019 Pazartesi 12:32 2019-03-25 18:51:54
Huzurevi Sakinlerine Yaşlılar Haftası Eğlencesi Düzenlendi

İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi’nde, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında eğlence programı düzenlendi. Huzurevi sakinleri, halk dansları ekibi ve Türk Halk Müziği korosunun gösterileriyle gece boyunca gönüllerince eğlendi.

İnegöl Belediyesi, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi’nde yaşamını sürdüren büyüklerimize 1 hafta boyunca farklı etkinliklerle coşku dolu bir hafta yaşattı.

1 HAFTA DOLU DOLU GEÇTİ
Pazartesi gününden Pazar gecesine kadar her gün farklı bir etkinliğin gerçekleştirildiği Huzurevi kimi zaman ziyaretler yaparken, kimi zaman misafirlerini ağırladı. Pazartesi günü Közbahçe’de öğle yemeği yiyen huzurevi sakinleri, Pazartesi akşamı da İnegöl Belediyesi’nin İshakpaşa Camisinde düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma mevlidine katılım sağladı. Salı günü sabahtan okullardan gelen minik öğrenciler huzurevinde misafir edildi. Öğleden sonra ise Bursa gezisi düzenlendi. Huzurevi sakinleri gezi kapsamında Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesini gezdi. Çarşamba günü sabah Oylat’ta Belediye Başkanı Alper Taban ile kahvaltıda bir araya gelen huzurevi sakinleri, Çarşamba gününü de Oylat’ta doğayla iç içe bir gün geçirerek tamamladı. Perşembe günü yine okullardan misafirlerini kabul eden İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi, öğleden sonra Bursa Kebap Evinde yemek yiyip Gönül Kahvesinde çay eşliğinde sohbet etti. Cuma günü de İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşi Huzurevinde konuk edilerek bahçede mangal partisi düzenlendi.

YAŞLILARA ÖZEL EĞLENCE
Yaşlılar Haftasının finali ise Pazar akşamı Huzurevi binasında 20.00’da düzenlenen Yaşlılar Haftası eğlence programıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ve AK Partili yöneticilerin de katıldığı gecede, huzurevi sakinleri farklı gösterilerle unutulmaz bir gece yaşadı. İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun seslendirdiği eserlerle başlayan gecede, huzurevi sakinleri de koroya eşlik ederek performanslarını sergiledi. Kimi zaman huzurevi sakinleri orkestra eşliğinde solo performanslarıyla geceye renk kattı. İnegöl Belediyesi Halk Dansları Ekibinin de gösterileriyle renklendirdiği gecede, huzurevi sakinleri oyun havaları eşliğinde eğlencenin tadını çıkardı.

EN GÜZEL HİZMETİ ALMANIZI İSTİYORUZ
Program sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevinde özel bir akşam yaşadıklarını ifade ederek; “Yaşlılar Haftası kapsamında Çarşamba günü Oylat’a gitmiş, orada çok da uzun olmasa da bir kahvaltı organizasyonunda bir araya gelmiştik. Sizlerin yanında bulunmaya çalıştık. Sizleri gerçekten çok seviyoruz. Her zaman yanınızdayız bunu bilmenizi istiyoruz. Sizlerin burada en güzel şartlarda, en güzel mekanlarda, en güzel hizmeti almanızı istiyoruz. Bugün belki belirli günler vesilesiyle buluştuk ama sağ olsun çalışma arkadaşlarımız başta Gülhan Hanım ve buradaki diğer görevlilerimiz olmak üzere sizlere en iyi hizmeti verebilmek için çırpınıyorlar. Bizler de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Malumunuz hafta sonu bir seçim gerçekleşecek. Bir yandan kendi kurumumuzun işlerimiz bir yandan seçim çalışmalarını yürütüyoruz. Ben bu akşam burada olmaktan da çok keyif aldım. Koromuza, halk dansları ekibimize, emekleri ve katkıları olan herkese teşekkür ediyorum. Tekrar bu anlamlı gününüzü kutluyorum” dedi.

Son Güncelleme: 25.03.2019 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<