İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce'den hayata yol ver mesajı 

19 Temmuz 2021 Pazartesi 18:22
İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce'den hayata yol ver mesajı 

İçişleri bakanı Yardımcısı Muhterem İnce'den hayata yol ver mesajı 
İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Bursa'nın İnegöl ilçesinde denetim yaptı. İnce, sürücülere ve yolculara çeşitli hediyeler verirken, sürücülere "Hayata yol ver" mesajını verdi. İnce; 120 bin 372 ekip görevlendirdik" dedi. 
Bakan Yardımcısı İnce, Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl girişindeki polis uygulama noktasını ziyaret etti. 
Sürücülere yavaş ve dikkatli olmaları noktasında uyaran İnce, "Son 5 yılda trafik kazalarında yaşanan ölümler yüzde 35 oranında  azaldı. Tabi bu yetermi yetmez. Amacımız sıfıra indirmek. 
Vizyon sıfır hedefimize ulaşmak. Özelliklerde bu bayram dönemlerinde trafikte yaşanan yoğunluklar nedeniyle trafik kazalarında artış olması yüksek.Bizde bu konuda tedbirlerimizi artırıyoruzz. Toplam 13 günlük bir denetşim planı yaptık. Bu planı da genelgeleştirerek tüm kurumlarımıza gönderdik. Bu uygulamaları sürdürüyoruz. Toplamda 120 bin 372 ekip görevlendirdik. 226 bin 586 personelemiz, 13 gün boyunca görev yapacaklar.35 tane Başmüfettişimiz sahada görev yapıyorlar. Otobüslerde, toplu taşıma araçlarında sivil denetimler yapıyoruz. Havadan denetimleri artırdık. Sıfır kaza, sıfır can kaybını aldığımız tedbirlerle gerçekleştirebiliriz diye umuyoruz. Bu bayram sloganımız hayata yol ver. Dikkatinle, sabrınla, kemerinle ve kaskınla hayata yol ver diyoruz. Son dönemlerde motosiklet kazalarında artışlar oldu. Kask takmadan hiç bir şekilde motosiklet kullanmayın.İnşallah herkesin dikkatiyle güzel bir bayram geçiririz. Hiç bir eve gözyaşı, acı düşmesin. Ve hepimiz mutlu bir şekilde bayramı idrak edelim." dedi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<