banner359

İGİAD'dan Akça'ya ziyaret

09 Ocak 2016 Cumartesi 11:44 2016-01-09 11:47:14
İGİAD'dan Akça'ya ziyaret

 İnegöl Genç İşadamları Derneği´nin (İGİAD) 13. olağan genel kurulunda göreve seçilen yeni Başkan Hakan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretlerine başladı.

İGİAD Yönetim Kurulu ile birlikte Kaymakam Ali Akça´yı makamında ziyaret eden Özdemir, dernek çalışmalarından ve gelecek planlamalarından bahsetti.

İGİAD´ın İnegöl´de kurulan ilk iş adamı derneklerinden biri olduğunu ve kurulduğu günden bugüne İnegöl´e değer katmayı amaç edindiklerini ileten Özdemir, “İGİAD yönetimi ve üyelerimizle yeni dönemimizde de önemli işlere imza atacağız. Gerek sosyal sorumluluk projeleri, gerekse kültürel etkinlikler ile aktif olarak faaliyet göstereceğiz. İnegöl büyürse Bursa büyür, Bursa büyürse Türkiye büyür. Biz bu ideoloji ile yol alıyoruz. Bu yolda bizimle yürüyen, yanımızda olan herkese teşekkür ediyor, ayrıca desteklerini bekliyoruz" dedi.

İnegöl Kaymakamı Ali Akça ise, İGİAD´ın sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan İnegöl´e katkı sağladığını ve yaptıkları başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini iletirken, İGİAD Başkanı Hakan Özdemir´e ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 09.01.2016 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<