banner359

İGİAD'dan İTSO'ya Ziyaret

13 Şubat 2022 Pazar 12:18 2022-02-13 13:07:22
İGİAD'dan İTSO'ya Ziyaret

İnegöl Genç İş İnsanları Derneğinin (İGİAD) İsmail Sülek Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ’ı ziyaretlerinde, sosyal sorumluluk projeleri ve mesleki projeler ile İnegöl'e değer katmayı hedeflediklerini aktardı. 
İnegöl'ün ilçe olduğu halde Türkiye'nin ilk 20 büyük ekonomi merkezinden biri olduğunu vurgulayan Sülek, "Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte İnegöl'ün markalarını daha da büyütmek, ticari potansiyelini yükseltmek, ihracatını arttırmak için ortak projeler gerçekleştirmek istediğini vurguladı. İGİAD Başkanı İsmail Sülek, İGİAD üyelerinin her birinin aynı zamanda İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasının üyesi olduğunu, geçmişte ve halen meclis veya yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunduklarından dolayı kendi evlerinde gibi hissettiklerini ifade etti. 

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, yeni seçilen İGİAD Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İGİAD'ın başta İnegöl Meslek Yüksek Okulunun İnegöl'e kazandırılmasında önemli katkıları olduğunu belirten Uğurdağ, sivil toplum kuruluşlarının tek bir gayesi var; o da İnegöl ekonomisini Türkiye'de iyi yerlere taşımaktır. İGİAD, bu konuda üzerine düşen görevi fevkalade iyi yerine getiriyor. Genç ve dinamik arkadaşlardan kurulu bir ekibe sahipler. İTSO olarak kendilerini destekliyoruz, onların İnegöl ekonomisinde yaptıkları çalışmalarda birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Yeni seçilen sayın İsmail Sülek başkanlığındaki yönetimin kurulu kardeşlerimin başarılı işlere imza atacağını şimdiden görüyorum ve hayırlı uğurlu olsun diliyorum diye konuştu.

Son Güncelleme: 13.02.2022 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<