banner359

İGİAD Yeni Dönem Çalıştayı Afyon’da gerçekleştirildi

28 Şubat 2022 Pazartesi 15:50 2022-02-28 16:00:29
İGİAD Yeni Dönem Çalıştayı Afyon’da gerçekleştirildi

İGİAD Yeni Dönem çalıştayı ve İGİAD  şubat ayı yönetim kurulu toplantısı Afyon’da 3 gün süren yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Çalıştayda İnegöl Genç İş İnsanları Derneğinin yeni dönem hedefleri belirlendi.
Toplantıda İnegöl için yeni dönemde neler yapılması gerektiği konuları üzerinde duruldu. İGİAD’ın 3 yıllık çalışma planı ve üyeler arası birlikteliği ve ticareti arttırmak adına komisyonlar kurulmasına karar verildi.
 İGİAD Başkanı İsmail Sülek  çalıştayla ilgili değerlendirme yaptı,’’ Üç gün süren çalıştayımızı başarıyla tamamladık. İGİAD olarak İnegöl bölgesinde ekonomik, kültürel, turistik ve ticari boyutlarda şu ana kadar yapılan çalışmalardan yola çıkarak yönetim kurulu üyelerimizle bu alanlarda süreklilik temelinde daha farklı neler yapabileceğimizi istişare ettik.  Bu kapsamda dernek  içi iletişimin güçlendirilmesini sağlayarak potansiyel iş imkanları oluşturulması, işbirliklerin hayata geçirilmesi, başlatılan çalışmaların takibi ve sonuca ulaştırılması, çeşitli proje ve hibe fırsatlarının üyelere iletilmesi çalışma planımız içerisinde yer alacaktır. Çalıştayımıza katılım gösteren yönetim kurulu üyelerimiz ve değerli eşlerine ayrıca geleceğimiz olan MİNİK  İGİAD’lılara bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.’’

Son Güncelleme: 28.02.2022 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<