banner359

İGİAD Yönetiminden Protokol Ziyaretleri

15 Şubat 2022 Salı 12:13 2022-02-15 15:01:04
İGİAD Yönetiminden Protokol Ziyaretleri

İnegöl Genç İş İnsanları Derneğinin (İGİAD) İsmail Sülek Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden ve İnegöl Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir’i makamlarında ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan Başkan Sülek, “Jandarma ve Emniyet personelimiz bizlerin can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden görev yapıyorlar. Özellikle son günlerde düzenlenen başarılı operasyonlardan dolayı tüm kolluk kuvvetlerimizi tebrik ediyor, İnegöl halkı adına kendilerine teşekkür ediyoruz. Kentimizde asayiş ve huzurun sağlanması noktasında önemli çalışmalara imza atarak, halkımızın emniyetini korumak huzur ve güven ortamını tesis etmek için büyük bir özveri ile çalışarak, bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan kolluk kuvvetlerimizin her daim yanında olduğumuzu belirtmek isterim.” dedi.

Son Güncelleme: 15.02.2022 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<