İGİAD’dan başsavcıya ziyaret 

17 Şubat 2022 Perşembe 10:14 2022-02-17 10:17:54
İGİAD’dan başsavcıya ziyaret 


İnegöl Genç İş İnsanları Derneğinin (İGİAD) İsmail Sülek Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay´ı makamında ziyaret ederek İGİAD hakkında bilgi verdi. ”İGİAD olarak hem üyelerimize hem de şehrimize kişisel, mesleki, sosyal ve toplumsal gelişimi konu alan birçok etkinlik gerçekleştirdik. Yeni dönemde bu etkinliklerimizin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerimize de devam edeceğiz. Bu kapsamda geçmiş dönemde hayata geçirdiğimiz Yenişehir Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu´nda annelerinin yanında kalan 0-6 yaş grubu çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için arkadaşlarımız çalışma yürütmüşlerdi, yönetim kurulu arkadaşlarımız ile aldığımız karar doğrultusunda bu dönemde de çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamayı taahhüt ettiğimizi belirtmek isterim“ dedi. 

banner380

İGİAD yönetim kurulu üyelerini sosyal sorumluluk projelerinden dolayı tebrik eden İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kınay ise, “İGİAD yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Geçmiş dönemde imza attığınız bu anlamlı projeyi tekrardan hayata geçirme isteğinizi ilettiniz. Bizde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Kanuna göre 0-6 arasındaki çocuklar, annelerinin tutukluluğu boyunca yanlarında kalabiliyor. Altı yaşını dolduran çocuklar varsa akrabalarının yanına, yoksa Çocuk Esirgeme Kurumu korumasına geçiyor. Kadın Kapalı İnfaz Kurumunda kalan yavrularımızın ihtiyaçlarını tespit ederek sizlere iletiriz.”diye konuştu.

Son Güncelleme: 17.02.2022 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<