banner359

İGİAD’dan Weltew Mobilya’ya Teşekkür

05 Nisan 2022 Salı 13:06 2022-04-05 16:18:47
İGİAD’dan Weltew Mobilya’ya Teşekkür

İnegöl mobilya sektörünün öncü firmalarından Weltew Mobilya’nın geçtiğimiz dönemlerde ulusal televizyon kanallarında yayınlanan reklam filminde “İnegöl’den” ibaresine yer verilmesi takdirle karşılanırken, şimdi de ulusal bir kanalda yayınlanan yarışma programında İnegöl Mobilyası’nın ve İnegöl Köftesinin tanıtımının yapılması takdire şayan bir davranış olmuştur. İGİAD Başkanı İsmail Sülek, bunun İnegöl’deki üreticilere örnek olması gerektiğini ifade etti.
Türkiye’nin mobilya başkenti hedefine yürüyen İnegöl mobilyasının ulusal ve uluslararası arenada tanıtılması amacıyla çeşitli organizasyonlar yapılırken, tanıtım atağına İnegöl köftesini tanıtımlarına  katarak bir destekte Weltew Mobilya’dan  geldi.
İnegöl markalarının tanıtımı adına yapılan bu çalışmadan dolayı firma sahibi Mustafa Balcı ve ekibini tebrik eden İnegöl Genç İş İnsanları Derneği (İGİAD) Başkanı İsmail Sülek, “Reklam filminde İNEGÖL MOBİLYASI ve İNEGÖL KÖFTESİ ibarelerini kullanarak şehir markamıza destek olan Weltew Mobilya'yı tebrik ediyor, İGİAD ailesi olarak İnegöl’deki esnaflarımızın da İnegöl'den ibaresini kullanmalarını öneriyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 05.04.2022 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<