banner359

İHH ekibi trafik kazası geçirdi! Bursa ve Gaziantep'e acı haber...

11 Temmuz 2022 Pazartesi 13:40 2022-07-11 13:48:05
İHH ekibi trafik kazası geçirdi! Bursa ve Gaziantep'e acı haber...

Kurban Bayramı çalışmaları için Togo'da bulunan İHH ekibi trafik kazası geçirdi. Olayda 2 kişi vefat etti. Vefat edenlerden Ercan Ersoy'un İHH Bursa personeli olduğu öğrenildi.

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın her yıl düzenlenen Kurban faaliyetleri kapsamında bu yıl Afrika'nın Togo ülkesine giden dört kişilik gönüllü ekip dün gece kuzeydeki Sokode şehrinden başkent Lome'ye hareket ettikleri sırada elim bir trafik kazası geçirdi.

İHH'dan yapılan açıklamaya göre;

“Dün 23:00 sularında Togo da bulunan 4 kişilik kurban ekibimiz trafik kazası geçirdi. Saat 02:00 civarında kaza haberi bizlere ulaşmış olup süreç takibe alınmıştır.

Bursa şubemizden 2, Antep ve Trabzon teşkilatlarımızdan 1'er kişi olmak üzere toplam 4 kişi kaza geçirmiş olup 2 kardeşimiz şehit olmuş ve 2 kardeşimiz de yaralanmıştır.

Bursa şubemizde görevli personelimiz olan Ercan Ersoy ve Antep teşkilatımızdan Resul Çerezoğlu kaza yerinde vefat etmiştir.

Bursa şubemizden Mehmet Ali Akpınar ile Trabzon teşkilatımızdan Mustafa Aydın yaralı olarak hastaneye kaldırılmışlardır. Şimdilik can tehlikesi olmamak ile birlikte hastanede tedavi altındadır.”

Son Güncelleme: 11.07.2022 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<