banner359

İHMED'de şampiyon 87 mezunları

08 Mayıs 2018 Salı 16:36
İHMED'de şampiyon 87 mezunları

İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (İHMED) tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvasının şampiyonu 87 mezunları oldu.

11 takımın katıldığı futbol turnuvasında finale kalan 1987 ve 2001 mezunları arasında oynanan maçta, 87 mezunları son dakikalarda bulduğu gollerle maçı kopardı ve 4-1’ lik skorla şampiyonluğa uzandı.

Bu sonuçla 2001 mezunları 2.olurken, üçüncülük maçında 99 Mezunları ile 95 Mezunları karşılaştı. 2-2 biten müsabakanın ardından penaltı atışları sonucunda 95 mezunları 5-4 lük skorla turnuvayı 3.bitirmiş oldu.

İHMED Başkanı Ahmet Taştan, yaptığı açıklamada;

“Her yıl üzerine koyarak büyük bir heyecan ve özveri ile saygıdeğer Nusret VARDAR hocamızın ismini verdiğimiz İHMED 5.futbol turnuvasını güzel bir şekilde tamamlamanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. En yaşlısından en gencine kadar kaynaşıp hasbıhal ettiğimiz bu turnuvanın tekrardan amacına ulaşmasından son derece memnun  kaldık. Organizasyon içersinde yer alan Yönetimdeki arkadaşlarıma, Kurtuluşspor halı saha tesislerinin yetkilileri ve personeline; büyük bir özveri ile hakemlik görevini yürüten Ahmet ÇOLAK hocamıza, turnuvamıza katılıp renk katan İmam Hatip Mezunu arkadaşlarımıza ve ağabeylerimize şükranlarımı sunuyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<