İHMED Futbol Turnuvası Başladı

27 Mart 2018 Salı 16:00
İHMED Futbol Turnuvası Başladı

İHMED ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin futbol turnuvası başladı. 87 ile 93 mezunları arasında oynanan ilk maçı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da takip etti.
İHMED ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin futbol turnuvası İnegöl İmam Hatip Lisesi’nin Kurucu Müdürü ve ilk Müdürü olan Nusret Vardar adına düzenleniyor. Aralarında mezunların yanı sıra İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan öğretmenler de turnuvaya katılıyor.
AKTAŞ, SINIF ARKADAŞLARINI İZLEDİ
Kurtuluş Sahası’nda ilk maç 1987 mezunları ile 1993 mezunları arasında oynandı. İnegöl İmam Hatip Lisesi 1987 mezunu olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da maçı eski okul müdürü Nusret Vardar ile birlikte izledi. Karşılaşmayı 6-2’lik skorlar 87 mezunları kazandı. 11 takımın katıldığı turnuva 7 Mayıs’ta final maçıyla son bulacak.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<