banner359

İl Olmak İnegöl’ün Ortak Talebi

28 Aralık 2017 Perşembe 15:31 2020-04-11 03:21:46
İl Olmak İnegöl’ün Ortak Talebi

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, İnegöl’ün il olması konusundaki ziyaretlerini Yeni Gazeteciler Derneği ile sürdürdü. Demir, oluşturdukları komisyondaki temsilci sayısının 100’ü geçeceğini ifade etti.

CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl’ün il olması konusunda oluşturdukları komisyonu tanıtmak ve destek istemek üzere İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. 

KOMİSYONDAKİ ÜYE SAYISI 100’Ü GEÇECEK
Ziyarette konuşan Başkan Necmi Demir, “Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Yönetimi olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Bursa Milletvekillerimizin TBMM Başkanlığına verdikleri İnegöl’ün il olması hakkında kanun teklifine destek amacıyla partiler, dernek ve odalardan kurulacak komisyonun oluşturulabilmesi amacıyla ziyaretlerimiz sürmektedir. Bugüne kadar önce İTSO ve Ziraat Odası olmak üzere tüm Esnaf Odaları Başkanlıklar nezdinde ziyaret edilmiş, derneklerden randevularımız alınmıştır. Bu konudaki ziyaretlerimiz devam edecektir. Bu ziyaretler sonucunda bazılarından komisyona katılacak isimler derhal alınmış bazılarından ise isimleri vermeleri beklenmektedir. Ziyaretlerimiz esnasında bu kanun teklifinin Cumhuriyet Halk Partisi tarafından verilmiş olmasının tarafımızdan hiçbir şeyi değiştirmediği, konunun halktan gelen talepler doğrultusunda tekrar gündeme getirildiği, verilecek mücadelenin ortak olduğu, kurulacak komisyonun ise bağımsız bir komisyon olduğu üzerine basa basa dile getirilmiştir. Görüşmeler sonucunda tamamı İnegöl’ün il olması konusunda istekli olduklarını komisyona destek olacağını belirtmiştir. Ancak AK Parti yeni yönetimini tebrik etmek için yaptığımız ziyarette konu ile ilgili bilgi verip komisyonun kurulması için çaba harcadığımızı ilettiğimizde AK Parti hükümetinin böyle bir programı olmadığından komisyona üye veremeyeceklerini belirttiler. Düşüncelerine saygı duyarız. Komiteyi oluşturup görevlendirmelerde bulunacağız ve çalışma programı çizeceğiz. İnegöl’ün il olması için tüm gücümüzle çalışacağız. AK Partili Belediye Başkanımızın da daha önce il olması yönünde talepleri vardı. Bu konuda kendilerinin de desteklerini istiyoruz. Seçmenin talebi, İnegöl’ün talebini yukarıdan koparmaktır. Onlar İnegöl’ün taleplerini yerine getirmek için seçildi. Siyaset eskiden aşağıdan yukarı doğru gidiyordu, artık yukarıdan aşağı geldiği için bir sıkıntı var. İnşallah çalışmalarımız sonucunda İnegöl için hayırlı sonuçlar elde edeceğiz” dedi. Demir ayrıca oluşturulan komisyondaki üye sayısının 100’ü geçeceğini ifade etti.

Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ise CHP İlçe Başkanı Necmi Demir ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek İnegöl’ün il olması konusunda destek sözü verdi.

Son Güncelleme: 11.04.2020 03:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<