Ilgın Heyetinden Başkan Taban’a Ziyaret

11 Ocak 2020 Cumartesi 12:01 2020-01-11 17:36:14
Ilgın Heyetinden Başkan Taban’a Ziyaret

Ilgın Kaymakamı Fatih Kadiroğlu ve Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş’ın da yer aldığı heyet, bir dizi ziyaret için geldiği İnegöl’de Belediye Başkanı Alper Taban’ı da makamında ziyaret etti.

İnegöl’de 7 yıl Vergi Dairesi Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra 2019 yılında yapılan mahalli idareler seçimlerinde memleketi Konya’nın Ilgın İlçesinde Belediye Başkanı seçilen Yalçın Ertaş, beraberindeki Ilgın Kaymakamı Fatih Kadiroğlu, Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vehbi Özlen, Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Koç, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kara, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Can, Şoförler Odası Başkanı Yüksel Eskici, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mevlüt Yalı, Maden İş Sendika Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Serdar Ünal, Belediye Meclis Üyesi Hayati Koca, Eski Meclis Üyesi Faruk Koç, basın mensupları ve belediye personelinin yer aldığı bir heyetle İnegöl’e geldi.

İnegöl ziyareti sırasında farklı ziyaretler ve temaslarda bulunan Kaymakam Kadiroğlu, Başkan Ertaş ve beraberindeki heyet, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı da Cuma günü 16.00’da makamında ziyaret etti. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ve İTSO yöneticilerinin de katıldığı ziyarette, Ilgın ile İnegöl arasında kurulan gönül köprülerinden bahsedilerek her iki şehir adına istişarelerde bulunuldu.

banner380

Ilgın heyetini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını kaydeden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Daha önce şehrimizde Vergi Dairesi Müdürlüğü yapmış olan Yalçın Ertaş Başkanımızı ve yine daha önce Bursa Vali Yardımcılığı görevinde bulunmuş olan Sayın Kaymakamımızı İnegöl’ümüzde tekrar görmek bizleri mutlu etti. Bizler de Yalçın Başkanımızla birlikte Ilgın’la ilgili daha fazla fikir sahibi olmaya başladık. Sağ olsun kendileri ile zaman zaman görüşme fırsatımız da oluyor. Her iki şehir adına güzel bir gönül köprüsü kuruldu. Ben tekrar konuklarımıza hoş geldiniz dileklerimi iletmek istiyorum” dedi.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş ise şehirlerinde yapacakları yatırımlar ve planlamalara ilişkin İnegöl’de öğrendiği pek çok şeyi örnek aldığını ifade etti. Ertaş, “İnegöl benim için çok özel bir şehir. Burada yaptığım 7 yıllık görevimde çok özel tecrübeler kazandım. Bu kazanımlarımı da inşallah Ilgın’da hizmete dökerim. Ilgın tarihi özelliğinin yanı sıra şimdilerde hayvancılıkta yeni bir atılım gerçekleştirmek istiyor. Şehrimizde organize sanayi bölgesi oluşturma çalışmalarına başladık. İnegöl’de gördüğümüz vizyonla inşallah şehrimizde de farklı organize bölgeleri oluşturacağız. Şehrimizi inşallah bundan sonraki süreçte hem turizmde hem de sanayi anlamında geliştireceğiz” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimleri ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Son Güncelleme: 11.01.2020 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<