İlk müdahale esnaftan

23 Ekim 2018 Salı 14:19 2018-10-23 16:39:52
İlk müdahale esnaftan


Eski Ankara Caddesi ile Gazimagosa Caddesinin kesiştiği kavşakta özel otomobil ile motosikletin karıştığı kaza da 1 kişi yaralandı. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza da yaralıya ilk müdahaleyi çevredeki esnaflar yaptı.
Edinilen bilgiye göre, Eski Ankara Caddesi üzerinde seyir halinde olan 39 yaşındaki Nurcan Ç. yönetimindeki 16 KNN 28 plakalı özel otomobil, Gazimagosa Caddesin üzerinde seyir halinde olan İbrahim .. yönetimindeki 16 KOE 91 plakalı motosiklet ile iki caddenin kesiştiği kavşakta çarpıştı. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. Ayağından yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi çevredeki esnaflar yaptı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekipleri tarafından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralı sürücü burada tedavi altına alındı.
Kaza anı ise çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.

banner380

Son Güncelleme: 23.10.2018 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<