İMOS Eğitimlerine Devam Ediyor

28 Nisan 2018 Cumartesi 15:05 2018-04-28 15:09:26
İMOS Eğitimlerine Devam Ediyor


İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği(İMOS)’nin İMOS Akademi bünyesinde gerçekleştirdiği eğitimler TopSolid WOOD bilgilendirme semineri ile devam ediyor.
İMOS Akademi bünyesinde pek çok eğitimler düzenleyen İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği, üretim ve Ar-Ge personeline dönük yeni yazılımlarla alakalı TopSolid Türkiye ile birlikte cumartesi günü dernek merkezinde bir seminer düzenledi.
Eğitimle alakalı değerlendirmelerde bulunan İMOS Başkanı Okan Güler “İMOS Akademi bünyesinde şimdiye kadar hem beyaz yaka hem mavi yaka hem de işverenler nezdinde pek çok eğitimler düzenledik. Bu gerçekleştirdiğimiz eğitim ile amacımız üretimde işlerimizi hızlandıracak yeni teknolojiler ve yazılımlarla üyelerimizi tanıştırmaktı. TopSolid Türkiye firması bu alanda önemli bir atılımla üreticilerimize hizmet veren bir firma. Endüstri 4.0’ın sektör gözetmeksizin tüm üreticiler için çok konuşulduğu ve adaptasyon açısından acele etmemiz gereken bir konu olarak önümüzde dururken bizler de İnegöl mobilya üreticileri olarak bu konuya fazlasıyla eğilmeliyiz diye düşünüyorum. Bundan sonra devam edecek eğitimlerimizle de Endüstri 4.0 konusunu ilçemiz ve üreticimizin gündeminde tutmaya devam edeceğiz. “diye konuştu.
TopSolid Türkiye firma yetkilisi Yılmaz İlgün’de İMOS’a kendilerine bu fırsatı verdiği için teşekkür etti. İlgün ayrıca “Firmamız mobilya sektöründe üreticilerimizin işini kolaylaştıracak yazılımı ile Pazar payını her geçen gün arttırarak devam ediyor. İnegöl Türkiye’nin en önemli mobilya üretim merkezi, bu sektörde faaliyet gösteren firmalarımızı bizim programımızla daha yakinen tanıştırmaya ve avantajlarımızı göstermeye devam edeceğiz.” Dedi.

banner380

Son Güncelleme: 28.04.2018 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<