banner359

İMOS Samsun Sponsoru Oldu

21 Şubat 2019 Perşembe 16:13
İMOS Samsun Sponsoru Oldu

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor sponsorluğunu İMOS üstlendi.

Kulüp Başkanı Eşref Güç, İMOS Başkanı Okan Güler ile yönetim kurulunun Samsunspor maçı deplasman sponsorluğunu üstlendiklerini belirterek, "Bilindiği gibi ligde çok iyi bir çıkış yakaladık. Ekibimiz ikinci devre oynadığı 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Şimdi deplasmanda ligin en iddialı ekiplerinden Samsunspor ile karşılaşacağız. İMOS Başkanı Okan Güler ile yönetim kurulu sağ olsunlar bize destek vererek, Samsunspor deplasman sponsorluğunu üstlendiler. Verdikleri destekten dolayı kendilerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Yapılan bu anlamlı desteği tüm oda ve derneklere örnek olmasını diliyorum."dedi.

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Okan Güler ise "İnegölspor şehrimizin gurur kaynağı ve en önemli reklam yüzüdür. İMOS olarak kulübümüzün her daim yanındayız. İnegölspor'umuzun aldığı başarılar bizleri mutlu ediyor. Desteksiz hiç bir şeyin yapılamayacağını çok iyi biliyoruz. Bu manada ekibimizin Samsunspor deplasman sponsorluğunu üstlendik. İnşallah ikinci devre yakaladığımız seri galibiyetleri Samsun'da da sürdürürüz."ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<