banner359

İMOS’TAN BAŞKAN AKTAŞ’A ZİYARET

19 Mayıs 2021 Çarşamba 15:34 2021-05-19 16:50:49
İMOS’TAN BAŞKAN AKTAŞ’A ZİYARET

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS), Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.
Bursa Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleşen ziyarette, İMOS Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aybil ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı. Başkan Aybil ziyarette İMOS’un faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Covid-19 rahatsızlığını atlatan Başkan Aktaş’a geçmiş olsun dileklerini de ileten Başkan Aybil, mobilya sektörünün son durumunu da paylaştı. Sektörün ihracata yönelik çalışmalar ve pazar çeşitlendirme anlamında yapılması gerekenleri olduğunu ifade eden İMOS Başkanı Aybil, alternatif pazarların böyle sıkıntılı süreçlerde çok önemli olduğuna dikkat çekti.
Nazik ziyaretleri için İMOS yönetimine teşekkür eden Başkan Aktaş, pandemi sonrasına işaret etti. Pandemi sonrası işlerin açılacağına, yoğun bir çalışma dönemine girileceğine ve herkesi daha hareketli günlerin beklediğine inandığını ifade eden Başkan Aktaş, bu döneme hazırlıklı olmak gerektiğine vurgu yaptı.

Son Güncelleme: 19.05.2021 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<