banner359

İMOS’un Yeni Başkanı Okan Güler Oldu

14 Nisan 2018 Cumartesi 14:46 2018-04-14 16:47:38
İMOS’un Yeni Başkanı Okan Güler Oldu

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği(İMOS)’nin cumartesi günü gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında Okan Güler başkanlığa seçildi.
6 Nisan tarihinde gerçekleşen İTSO seçimlerinde başkan seçilen Yavuz Uğurdağ İMOS yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Okan Güler’e devretti.
Konu ile alakalı bir açıklama yapan Yavuz Uğurdağ “2015 yılında gerçekleşen İMOS olağan genel kurulunda üyelerimizin teveccühü ile İMOS başkanlığına seçildik. 2017 yılında gerçekleşen olağan kongrede ise ikinci kez İMOS başkanlığı görevine seçildik. 3 buçuk yıl boyunca pek çok projeye imza attık ve Nisan başında İTSO başkanlığına seçilmemizin ardından büyük bir gururla sürdürdüğüm İMOS başkanlık görevimizi Okan Güler arkadaşıma devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. 2015 yılında ilk seçildiğimde kongrede gerçekleştirdiğim teşekkür konuşmasında İMOS İnegöl’ün en önemli sivil toplum kuruluşudur demiştim. Biz görevde kaldığımız sürece bu bilinçle projeler yaptık ve bu projelerle tüm Türkiye’de ve sektörümüzde ses getirdik. İlk iş olarak MOSFED üyeliğimizi gerçekleştirdik ve İstanbul fuarında söz sahibi olduk. Fuarda üyelerimizin daha iyi şartlarla, daha iyi yerlerde bulunması için çalışmalar yaptık. Sektörümüzde ilk ve tek olan I’m Design tasarım etkinliğini gerçekleştirmeye başladık ve dünyaca ünlü mobilya tasarımcılarını misafir ettik, endüstriyel tasarım bölümü öğrencileri arasında sektörümüzün tanınmasını ve tercih edilmesini sağladık. Bu organizasyonu görevde olduğumuz sürece 4 kez gerçekleştirdik. Kentimizi ve sektörümüzü dünyaya tanıtabilmek için İnegöl Dünya İle Buluşuyor projemizi gerçekleştirdik ve ilk olarak Afrika kıtası ardından Amerika kıtası ve son olarak Asya kıtası ülkeleri büyükelçileri, ticaret ataşeleri ve konsoloslarını kentimizde ağırladık ve kendimizi anlattık. Yıllardır kendi gayretleri ile ticaret hacimlerini ve ihracatlarını arttırmaya çalışan sanayici dostlarımıza bir motivasyon olsun amacıyla İnegöl Mobilyası Yıldızları ödül gecemizi organize ettik. Bu kapsamda pek çok değerli meslektaşlarımın çalışmalarını ödüllendirdik. Bu projelerin hepsi sektöründe tek olan projeler oldu. Atölye İnegöl kapsamında 30 tasarımcı öğrenciyi mobilya sektörüne kazandırdık. Bu projeler kapsamında yurtdışı fuar ziyaretleri, B2B organizasyonları ve Alım heyetleri organize ettik. Üyelerimizin talep ettiği konularda eğitimler düzenledik. Yeniliklerden haberleri olsun amacıyla pek çok farklı konuda bilgilendirme seminerleri yaptık. Hindistan’da bir fuar organize ettik ve İnegöl’ün yurt dışında organize ettiği ilk fuarı gerçekleştirdik. Sosyal medyadan yaptığımız tanıtım çalışmaları ile üyelerimizin tanıtımlarını yaptık. Eğitim kuruluşları ile çalışmalar yaptık, makine aldık, burs verdik. Amacımız hep sektöre fayda sağlamaktı.”Diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.04.2018 16:47
Anahtar Kelimeler:
InegölImosOkan Güler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<