banner359

İmos’un Yeni Yönetiminden Aktaş’a Ziyaret

01 Şubat 2017 Çarşamba 15:12 2017-02-01 15:16:01
İmos’un Yeni Yönetiminden Aktaş’a Ziyaret

 Ocak ayında olağan genel kurulunu gerçekleştiren İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (İMOS) Yavuz Uğurdağ Başkanlığındaki yeni yönetimi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Aktaş yeni yönetime görevinde başarılar diledi.

Ocak ayında olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nde (İMOS) mevcut Başkan Yavuz Uğurdağ güven tazelerken, yönetimde ise bazı isimlerde değişiklikler oldu. Genel kurul sonrası İstanbul Mobilya Fuarı sürecine girilmesi nedeniyle protokol ziyaretlerini gerçekleştiremeyen İMOS yönetimi, fuarın atlatılmasının ardından dün Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

YENİ PROJELERİMİZLE İNEGÖL’E VE MOBİLYA SEKTÖRÜNE HİZMET EDECEĞİZ
Ziyaret sırasında bir açıklama yapan İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, 5 Ocak tarihinde kongrelerini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak; “İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği olarak yeni yönetimimizle birlikte Sayın Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Ben öncelikle bizleri ağırlayan Başkanımıza teşekkür ediyorum. Mobilya Sanayicileri Derneği, İnegöl’ün ana sektörü olan mobilya sektöründe faaliyet gösteren bir dernek. 5 Ocak 2017 tarihinde de genel kurulumuzu gerçekleştirerek yeni yönetimimizi oluşturduk. Bizler de yeni yönetimimizle birlik ikinci dönemimizi yaşayacağız. Yönetimde yeni isimlerin yanı sıra eski yönetimden yer alan arkadaşlarla karma bir yönetim oluşturduk. İnşallah önümüzdeki 2 yıl süresince bu yönetim hem İnegöl Mobilya sektörüne hem Türkiye mobilya sektörüne ciddi katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum. Zaten şuana kadar yapmış olduğumuz hizmetler devamı olan ve devamı getirilen hizmetlerdir. İnşallah bundan sonra da bu projelerin üzerine ilaveten İnegöl Mobilya sektörüne ve İnegöl’ümüze katkı sağlayacak projeleri de ilave ederek yeni projelerimizle birlikte İnegöl’e ve mobilya sektörüne hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

İMOS’UN KATKILARIYLA BU HAREKET VE BEREKET ARTACAK
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise İMOS’un yeni yönetiminde görev alanlara başarılar dileyerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İnegöl; başta mobilyası olmak üzere köftesiyle, kaplıcasıyla, tarımıyla, diğer zenginlikleriyle çok hareketli ve çok bereketli bir ilçe. İnşallah diğer sivil toplum kuruluşlarımızın olduğu gibi İMOS’un da yapacağı faaliyet ve katkılarla bu hareket ve bereket daha üst seviyeye taşınır.”

TEMENNİMİZ SÜRECİN KAZASIZ BELASIZ ATLATILMASI
Aktaş, mobilya sektörü adına yeni bir fuar geçirildiğini anımsatarak sürdürdüğü konuşmasında “İstanbul Mobilya Fuarı. İnşallah Mart ayında İnegöl’de bir fuarımız olacak. Tabi Türkiye’nin içerisinde bulunduğu konjektör var. Temennimiz bu sürecin en kazasız belasız şekilde atlatılması. Referandumun hayırlısıyla bitirilmesi ve ülkemizin yeni hedeflere yelken açması. Ben bu vesile ile görev alan arkadaşlara başarılar dilerken geçmişte bu işlerde görev almış ve hizmet etmiş arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Yeni süreçte başarılar ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Ziyaret sonunda İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ Başkan Aktaş’a mobilya sektörüne gösterdiği ilgi ve alaka nedeniyle plaket takdim etti.

Son Güncelleme: 01.02.2017 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<