banner359

İMYO'’dan Kızılay’a 108 Ünite Kan

14 Kasım 2016 Pazartesi 13:09 2016-11-14 13:10:04
İMYO'’dan Kızılay’a 108 Ünite Kan

 Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu ile Bursa Kızılay Kan Merkezi işbirliğinde her yıl düzenlenen kan bağışının 11'incisi gerçekleştirildi. Öğrenciler ve öğretim görevlileri, 108  üniteyle Kızılay’a destek verdi.

İMYO çok amaçlı salonunda düzenlenen Kan Bağışına öğrenciler ve öğretim üyeleri destek verdi. Bursa Kızılay Kan Merkezinden gelen profesyonel sağlık ekibi nezaretinde kan alımı hijyenik bir şekilde gerçekleştirildi.
İnegöl Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Erhan Kara, İnegöl Meslek Yüksekokulu olarak her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdikleri Kan Bağışı Kampanyalarının bu yıl 11’incisinin  gerçekleştirildiğini belirterek, “Öğrencilerimiz, Kan Bağışı Kampanyasına güzel ilgi gösterdiler. Kan bağışı yapmak sağlık açısından son derece faydalıdır. Hem sağlık sektörünün ihtiyacı olan kan bağışı kampanyasının yürütülmüş olması hem de öğrencilerimizin kan bağışında bulunarak bunu bir alışkanlık haline getirmesi son derece güzel bir olaydır diyerek, kan bağışında bulunan öğrencilere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 14.11.2016 13:10
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberImyoE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<