banner359

İMYO'da Masa Tenisi Heyecanı

.

27 Aralık 2014 Cumartesi 11:17 2014-12-27 11:29:15
İMYO'da Masa Tenisi Heyecanı
 Yaklaşan final sınavları öncesi motivasyonu artırmak için Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokul Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Bir hafta süren turnuvaya katılan 32 öğrenci şampiyon olabilmek için birbiri ile yarıştı. Dün saat 14.00’de sonuçlanan turnuvanın şampiyonu Yunus Kırgıl olurken, ikincisi Kübra Kutluer, üçüncüsü ise Gökhan Mazlum oldu. Turnuvanın finalini Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan ve İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel’de izledi.

Final müsabakasının ardından konuşan İnegöl Meslek Yüksek Okulu Öğrencisi Temsilcisi Batuhan Engin, “Öğrenci Konseyi olarak yoğun ders temposundan yorulan ve yaklaşan sınav döneminden önce öğrenci arkadaşlarımıza moral ve motivasyon sağlamak için okulumuzda bir sosyal aktivite yapmayı düşündük. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur’ sözünden yola çıkarak İnegöl Meslek Yüksekokulu öğrenci konseyi olarak öğrenci arkadaşlarımızın en çok ilgi duydukları spor branşı olan Masa Tenisi sporu için bir turnuva düzenlemeyi planladık. Düzenlemiş olduğumuz turnuva 32 katılımcıdan oluştu. Katılımcılar Dünya Kupası formatında 4’er kişiden oluşan gruplar halinde yapıldı. Turnuvayı takip eden öğrenci arkadaşlarımızın organizasyona olan müthiş ilgisi ve özellikle yaptıkları tezahüratlar turnuvaya ayrı bir renk kattı. Ayrıca organizasyonun başından sonuna kadar desteklerini bizden eksik etmeyen Yüksekokul Müdürümüz Hikmet Sami Yıldırımhan ve İnegöl Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel’e katkılarından ötürü teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

Konuşmanın ardından derece alan öğrencilere madalyaları takdim edildi.

Son Güncelleme: 27.12.2014 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<