İncebay gözyaşları içinde toprağa verildi

10 Ekim 2015 Cumartesi 16:52 2015-10-10 17:11:57
İncebay gözyaşları içinde toprağa verildi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın iki gün önce ziyaret ettiği 43 yaşında Bursaspor´un fanatik taraftarı İnegöllü Adnan İncebay hayatını kaybetti.
Geçtiğimiz Perşembe günü Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor Yöneticisi Sezai Çelik ile birlikte, Bursaspor´un fanatik taraftarı olan ve amansız hastalığa yakalanan Adnan İncebay´ı İnegöl´deki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştu.
BURSASPOR´UN FANATİK TARAFTARIYIM
Büyük sürpriz olduğunu ifade eden Adnan İncebay, “Bundan daha güzel ne olabilir? Gerçekten çok mutlu oldum. Çok çok teşekkür ederim. Bursaspor´un fanatik taraftarıyım.” Demişti.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, Adnan´ın çok iyi bir Bursaspor taraftarı olduğunu bildiğini söyleyerek, İncebay’a kendi imzaladığı Bursaspor formasını hediye etmişti.
2 GÜN DAYANABİLDİ
Geçtiğimiz Perşembe günkü ziyaretten iki gün sonra yani Cumartesi günü sabahı kötü haber geldi. Taraftar İncebay, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
KALABALIK CEMAATLE SON YOLCULUK
43 yaşındaki Adnan İncebay’ın cenazesi bu gün ikindi namazını müteakip Mesudiye Merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından Mesudiye mahallesi merkez mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, MHP Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, Bursaspor Yöneticisi Sezai Çelik, İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İnegöllü Taraftar grupları başkanları ile kalabalık cemaat katıldı.

Son Güncelleme: 10.10.2015 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<