banner359

İnegöl adayı Aralık'ta açıklanacak

27 Kasım 2018 Salı 09:58
İnegöl adayı Aralık'ta açıklanacak

Bursa’da yapılan temayül yoklamasında adı öne çıkan AK Parti İnegöl Belediye Başkan aday adaylarının değerlendirilmesinin yapılması için AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Ankara’ya çağrıldı. Toplantının ardından yapılan değerlendirme sonucu belirlenecek olan Belediye Başkan adayı önümüzdeki hafta açıklanacak.

Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde yapılan toplantı da Başkan Mustafa Ersan’a, AK Parti İnegöl Belediye Başkan aday adayları hakkında sorular soruldu. AK Parti Marmara Bölge Koordinatörü, Bursa Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ın sorularına cevap veren Başkan Ersan’a, 16 aday adayı ile mevcut Başkan Alper Taban hakkında görüşleri alındı. Her aday adayı hakkında sorulara cevap veren Ersan, “Size en yakın aday hangisi?” sorusuna ise, “Tüm adaylara bir karış mesafedeyim” cevabını verdi. Temayül yoklamasında adı öne çıkan isimler hakkında da görüşleri alınan Ersan’a, “Mevcut Başkan’dan memnun musunuz?” sorusu da soruldu.

HAFTAYA AÇIKLANIYOR

Ersan, “Başkan adayımızın hafta açıklanmasını bekliyoruz” dedi.

ADAYLAR ERDOĞAN’A SUNULACAK

Yapılan değerlendirmelerle, anketlerle ve eldeki dosyalar ile beraber aday adayı sayısı 3’e düşürülecek. 3 adayın ismi daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilecek. Önümüzdeki hafta ise İnegöl ve diğer ilçe başkan adayların açıklanması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<