banner359

İnegöl AVM'de Anaokulu öğrencileri fidan dikimi yaptı

23 Mart 2022 Çarşamba 16:43
İnegöl AVM'de Anaokulu öğrencileri fidan dikimi yaptı

Sektörüne örnek olacak sosyal sorumluluk projelerine önem veren İnegöl AVM; 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü iş birliği ile altı bin adet fidan dağıtımı yapıyor. Orman Haftası nedeniyle AVM içerisinde ağaçlandırma gereken yerlere Deha Kids anaokulu öğrencileri ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi. Ormanların önemine dikkat çekmek için yapılan bu etkinlikte çocuklar hazırladıkları pankartlarla ağaç ve orman sevgisinin önemine değindiler.

İnegöl AVM’de 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü’nün tedarik ettiği altı bin adet fidan dağıtımını yapılıyor.

Doğayı ve çevreyi korumanın önemine her aşamada dikkat çeken İnegöl AVM daha önce gerçekleştirmiş olduğu  “Bir Dönüşüm Hikayesi” projesi ile renavasyon sebebiyle sökülen ahşapları geri dönüştürerek AVM içerisinde ziyaretçilerin kullanabilecekleri banklar ve çocuk oyun alanı yaparak toplamda 80 ağacı kesilmekten kurtarmıştı. Ormanların önemini anlatmak ve farkındalık oluşturmak için yapılan iş birliği kapsamında; Orman İşletme Müdürlüğü AVM içinde 22-23-24 Mart tarihlerinde stant açarak ziyaretçilere fidan dağıtımı yapıyor. Sorumlu marka anlayışı ile çalışmalarını yürüten İnegöl AVM ayrıca  Anaokulu öğrencilerini ağırlayarak onlarla birlikte fidan dikimi de gerçekleştirildi. Ormanların önemine dikkat çekmek için yapılan bu etkinlikte çocuklar hazırladıkları pankartlarla ağaç ve orman sevgisinin önemine değindiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<