banner359

İnegöl AVM Hermes Creative'den 4 altın ödül kazandı

02 Mayıs 2019 Perşembe 18:29
İnegöl AVM Hermes Creative'den 4 altın ödül kazandı

Sosyal sorumluluk çalışmalarının temeline sürdürebilir çevre projeleri yerleştiren İnegöl AVM, “Geri Dönen Mutluluk Projesi” ile Amerika’da Pazarlama ve İletişim Derneği (AMCP) tarafından yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla 1995 yılından beri düzenlenen Uluslararası Hermes Yaratıcılık Ödülleri’nde dört dalda Altın Ödül aldı.

Sürdürülebilir sosyal sorumluluk anlayışıyla projelerini inşa eden Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties’in (FİBA CP), yurt içindeki son yatırımı olan İnegöl AVM, Geri Dönen Mutluluk Projesi ile uluslararası alanda ödüle layık görüldü. İnegöl AVM; Amerika’da, Pazarlama ve İletişim Derneği (AMCP) tarafından 1995 yılından bu yana yükselen teknolojiler aracılığıyla geliştirilen pazarlama ve iletişim programlarının değerlendirildiği International Hermes Creative Awards kapsamında dört dalda altın ödül kazandı.

Doğadaki ayak izini küçültmek hedefiyle kurgulanan ve her yaştan kullanıcının çevre bilinci konusunda farkındalık kazanmasının amaçlandığı proje ile İnegöl AVM; “Özel Etkinlik, İletişim Pazarlama Kampanyası, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı ve PR Kampanyası” alanlarında gösterdiği başarı ile dört altın ödülü kucakladı. Sosyal sorumluluk anlayışlarının temeline çevre bilincini ve sürdürebilirliği yerleştirdiklerini anlatan Fiba Commercial Properties CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, “Kurumumuz bünyesinde hayata geçirdiğimiz çalışmaların temelinde çevre ve o bölge insanına sağladığımız fayda yatıyor. Tüm projelerimizi topluma katma değer üretmek hedefiyle kurguluyoruz” dedi.

Geri Dönen Mutluluk Projesi ile başta çocuklar olmak üzere her yaştan insana çevre bilincini aşılamayı hedeflediklerini anlatan Kahraman, “Sosyal sorumluluk alanında yaptığımız bu projelerimizde tüm ekibiz gönülden çalıştı. Bu amaçla bilinçlendirme çalışmalarımıza önce AVM içinde başladık. İnegöl AVM’de el ele vererek her gün mağazalarımızdan çıkan kağıtları topladık. AVM içinde kullanılan kağıtların geri dönüştürülmesi, kapsamında şimdiye dek 1000 ton kağıt geri dönüştürüldü. Böylelikle bölge ekonomisine yaklaşık 500 bin TL katkıda bulunuldu. Proje kapsamında 6 binden fazla fidan dikimi gerçekleştirildi. Ekibimiz tarafından AVM içindeki mağazalardan sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa toplanan 196 bin 380 kg kartonun, 2018 yılı ekonomik katkısı ise 78 bin TL. Çalışmalarımızı çocuklarımız için düzenlediğimiz özel atölye çalışmaları ile perçinledik. Bu projeler ile binlerce insanla birebir temasa geçtik, medya ve PR çalışmalarıyla milyonlara dokunduk. Projemizin uluslararası arenada da takdir görmesinden dolayı çok mutluyuz. Bu ödüller bizi projemizin geleceği için daha da yüreklendirdi” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<