banner359

İnegöl AVM kapanış saatine ramazan ayarı

17 Mayıs 2018 Perşembe 12:52 2018-05-17 14:39:10
İnegöl AVM kapanış saatine ramazan ayarı


İnegöl AVM yönetimi iftarın geç saatlerde olması dolayısıyla kapanış saatlerini 24.00'e kadar uzatma kararı aldı.
İnegöl AVM, ramazan ayı boyunca 12.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak. AVM'nin etkinlikleri kapsamında gölge oyunu Hacivat-Karagöz, kukla ve mehter gösterisi, ateşbaz, Aşuk ile Maşuk, sihirbaz gösterisi, buble show ve jonglör gösterisi İnegöl AVM’de iftar sonrası saatlere neşe katacak. Tasavvuf müziği eşliğinde sema gösterisi ve Kadir Gecesine özel ikramlar da İnegöl AVM’nin ramazan sürprizleri arasında yer alıyor.
İnegöl AVM, Ramazan ayı boyunca öğlen 12.00 ile gece 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak.
İnegöl AVM Ramazan ayına özel lezzet sırlarını paylaşacak çok özel bir konuğu da ağırlıyor. Hazırladığı birbirinden lezzetli ve özel yemek tarifleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip yemek yazarı ve sunucu Sahrap Soysal, iftar sofralarının bereketine tat katacak tariflerini paylaşıyor, ziyaretçilerden gelen soruları yanıtlıyor.


 

Son Güncelleme: 17.05.2018 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<