banner359

İnegöl AVM, su kaynaklarımız için harekete geçti

25 Mayıs 2021 Salı 16:10
İnegöl AVM, su kaynaklarımız için harekete geçti

Alışverişi sosyal yaşamın merkezine taşıyan İnegöl AVM, sorumlu marka anlayışı ile su kaynaklarının korunması için harekete geçti. Yaşam kaynağı olan suyun korunması için çalışmalar gerçekleştiren İnegöl AVM, uygulamaya aldığı tedbirlerle yaklaşık bir yılda, yüzde 30 oranında su tasarrufu sağlamayı başardı. AVM ayrıca konu ile ilgili farkındalık yaratmak için de su tasarrufu temalı fotoğraf ve resim yarışması düzenledi.

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile bulunduğu bölgeye ve doğaya yönelik katma değer sağlayan İnegöl AVM, hayata geçirdiği uygulamalarla sürdürülebilir bir gelecek için suyun önemine dikkat çekti. İnegöl AVM, su tasarrufu konusunda devam eden çalışmalarıyla yaklaşık bir yılda, yüzde 30 oranında su tasarrufu sağladı.

Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM, ‘Sorumlu marka’ anlayışı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Bu anlamda değer yaratan uygulamalar yapan AVM, su kaynaklarının korunması ve su kullanımında tasarruf için AVM içerisindeki lavabolarda, saksılarda ve asansörlerde afişler konumlandırarak ziyaretçilerinde konu ile ilgili farkındalık yaratmayı başardı.

Su tasarrufu ile ilgili birçok çalışmayı hayata geçiren İnegöl AVM, çocuklar ve yetişkinler için de resim ve fotoğraf yarışması düzenledi. 145 çocuğun katılım gösterdiği resim yarışmasında miniklere su tasarrufunun önemi anlatılırken, bütün resimler AVM içerisinde sergilendi. Toplamda 170 fotoğrafın katıldığı fotoğraf yarışmasının sonucunda da kazananlar ödüllerini aldı ve bütün fotoğraflar düzenlenen sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Çocuklara yönelik farklı etkinlikler gerçekleşti…

Pandemi döneminde doğal kaynakların korunmasına yönelik sosyal farkındalık çalışmaları yapan İnegöl AVM, su tasarrufu konusunda bilinci artırmak için çocuklara yönelik farklı etkinlikler hayata geçirdi. 22 Mart Dünya Su Günü için Deha Kids Anaokulu öğrencilerinin katılımı ile ‘Damacana Bandosu’ kuran AVM, ayrıca su tasarrufu konulu pankart çalışması ile de hem çocuklara hem de ziyaretçilere su kaynaklarının önemini anlattı.

Çalışmalar esnasında ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten İnegöl AVM, uyguladığı hijyen kuralları ile de güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Alışveriş Merkezi, uygulamaya aldığı önlemlerle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www., FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www. adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<