banner359

İnegöl AVM'ye 2 ödül birden

27 Nisan 2022 Çarşamba 14:50 2022-04-27 16:58:26
İnegöl AVM'ye 2 ödül birden

Alışverişi sosyal yaşamın merkezine taşıyan İnegöl AVM, ‘Bir Dönüşüm Hikayesi Projesi’ ile Uluslararası Hermes Yaratıcılık Ödülleri’nde İki Platin Ödül’ün sahibi oldu.

Proje kapsamında İnegöl AVM; renovasyon çalışmaları sırasında çatıdan sökülen yaklaşık 2 bin kilogram ağırlığındaki ahşap blokları dönüştürerek, AVM içerisinde yeniden kullanıma sundu.

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, gerçekleştirdiği katma değer yaratan örnek çalışmalarıyla Uluslararası Hermes Yaratıcılık Ödülleri’nden iki ödül kazandı. 

Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM, ‘Sorumlu marka’ anlayışı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Bu anlamda değer yaratan uygulamalar yapan AVM, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Dönüşüm Hikayesi Projesi ile Hermes Ödülleri’nde; Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kategorisi ve Özel Etkinlik kategorilerinde Platin Ödül’e layık görüldü. 

Dönüşüm Hikayesi projesi kapsamında; renovasyon çalışmaları sırasında çatıdan sökülen yaklaşık 2 bin kilogram ağırlığındaki ahşap blokları dönüştürerek, AVM içerisinde yeniden kullanıma sundu. Yaklaşık 2 bin kilogram ağırlığındaki ahşap malzemelerin özenle sökümünü yaptıktan sonra İnegöl AVM, alanında uzman bir ahşap firması ile anlaşarak geri dönüşüm işlemlerini başlattı. AVM, gerçekleştirmiş olduğu geri dönüşüm çalışmasıyla toplamda 80 ağacı kesilmekten kurtardı.

Açık havada alışveriş keyfi…

Geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla hizmet veren İnegöl AVM, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla herkesi açık havada bayram alışverişine bekliyor. 

Son Güncelleme: 27.04.2022 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<