banner359

İnegöl Belediye Başkanı Açıklandı

06 Kasım 2017 Pazartesi 18:29 2017-11-06 19:15:22
İnegöl Belediye Başkanı Açıklandı

İnegöl eski Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından boş kalan İnegöl Belediye Başkanlığı koltuğunu kimin oturacağı merak konusu haline gelirken bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan görüşmeler  neticesinde AK Parti'nin İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban olarak belirlendi. 

AKTAŞ BÜYÜKŞEHİRE SEÇİLDİ 
Geçtiğimiz haftalarda Recep Altepe'nin istifa etmesinin ardından yapılan temayül ve araştırmalar sonucunda  İnegöl eski Belediye Başkanı Alinur Aktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilmiş, hemen ardından belediye meclisinde yapılan seçim sonucu Alinur Aktaş Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmişti. 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜLER 
Alinur Aktaş'tan boşalan İnegöl Belediye Başkanlığı görevine kimin seçileceği merak konusu olurken  geçtiğimiz Cuma günü AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından yapılan temayül yoklamasında ismi çıkan Alper Taban ve Nedim Bayram bugün  AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ile birlikte  önce AK Parti Genel Merkezine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

ALPER TABAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 
Görüşmeler neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan tarafından İnegöl Belediye Başkanlığına Alper Taban'ın aday olması kararlaştırıldı. 

ADEM DEMİREL AÇIKLAYACAK 
Alper Taban'ın adaylığının yarın AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel tarafından açıklanması bekleniyor. 

Son Güncelleme: 06.11.2017 19:15
Anahtar Kelimeler:
InegölAlper.taban
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<