banner359

İnegöl Belediye Meclisi, İsrail’i kınadı

17 Mayıs 2021 Pazartesi 15:21 2021-05-17 16:47:46
İnegöl Belediye Meclisi, İsrail’i kınadı

İnegöl Belediye Meclis Grubu, ortak bir deklarasyon yayınlayarak İsrail’in Filistin’de sürdürdüğü zulmü kınadı.İnegöl Belediyesi Mayıs ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Alper Taban başkanlığında Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda yapıldı.
Belediye Meclisi AK Parti, MHP, CHP ve İyi Parti Grubu, ortak bir deklarasyon yayınlayarak İsrail’i kınadı. Meclis üyeleri adına açıklamada bulunan Başkan Taban, "İsrail Devletinin kurulduğu 1948 yılından beri Filistinli Müslüman kardeşlerimize uyguladığı zulüm ve barbarlık ara vermeden devam etmektedir. Bu terör devleti her zaman olduğu gibi bu ramazanda da yine kadın, çoluk çocuk demeden yaşlı, masum, sivil demeden katliamların' devam ettirmektedir. Irkçı bir yaklaşımla ve islamofobik bir anlayışla dünyanın gözü önünde işlenen bu cinayetlere ne yazık ki ülkemiz dışında tüm dünya tarafındancılız tepkiler gösterilerek adeta seyirci kalınmaktadır. Bizler İnegöl Belediye Meclisi olarak terörist İsrailin Filistinli kardeşlerimize yaptığı bu katliamı şiddetle ve nefretle kınıyor devletimizin bu konuda alacağı her türlü kararın yanında olacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz"

Son Güncelleme: 17.05.2021 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<