banner359

İnegöl Belediyesi’nde Sanatın Yaşı Yok

14 Ekim 2019 Pazartesi 11:05
İnegöl Belediyesi’nde Sanatın Yaşı Yok

İnegöl Belediyesi, kültür sanat sezonunun açılmasıyla birlikte çocuk tiyatro gösterilerinin de startını verdi. Cumartesi günü 2 ayrı yaş grubuna göre iki ayrı çocuk tiyatro gösterisi minik sanatseverlerle buluştu.

Kültür sanat sezonunu açan İnegöl Belediyesi, bu kapsamda küçük sanatseverlere yönelik de programların startını verdi. Sezon boyunca her hafta Cumartesi günü farklı bir çocuk tiyatro oyununu İnegöllü çocuklarla buluşturacak olan İnegöl Belediyesi, ilk gösterimi geçtiğimiz Cumartesi günü yaptı. Geçtiğimiz yıllarda 6-12 yaş aralığındaki çocuklara yönelik yapılan tiyatro gösterilerine, bu yıl 3-5 yaş aralığındaki çocuklar için de farklı bir gösteri eklendi.

3-5 YAŞ ARALIĞI ÇOCUKLARA İLK KEZ TİYATRO GÖSTERİMİ YAPILDI
İlk çocuk tiyatro gösterimi 12.00’da Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde 3-5 yaş aralığındaki çocuklara yönelik gerçekleştirildi. Necati Arpacı’nın yazıp yönettiği “Freda Bir Viking Hikayesi” isimli oyunu küçük sanatseverler ilgiyle izledi.

Aynı gün 14.00’da ise 6-12 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Murat Kaya’nın yönettiği “Kütüphanede Şenlik Var” isimli müzikli oyun sahnelendi. Bu oyuna da minik sanat severler yoğun ilgi gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<