banner359

İnegöl CHP'de Geçici Yönetim Oluşturuldu

11 Kasım 2016 Cuma 10:42 2016-11-11 10:52:39
İnegöl CHP'de Geçici Yönetim Oluşturuldu

 CHP Bursa İl Başkanlığının görevden alma talebi üzerine Başkan Halil Büyükışıklar´ın yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğu ile birlikte partiden istifa etmesi üzerine, Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığında seçim yönetim kurulu oluşturuldu.

Partide 45 gün içerisinde genel kurula gidilerek yeni başkan belirlenecek.

CHP İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve beraberindeki bazı yönetim kurulu üyelerinin istifaların ardından partide yönetim kurulu üyesi olarak yalnızca Bengül Kavlan, Saniye Şimşek, Sebahattin Berk ve Baki Deniz kaldı.

İstifaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı´nda Mümin Kınabaş, Münire Güneş, Yıldız Eraydın, Yaşar Yılmaz ve Necdet İrgin´in içerisinde bulunduğu bir seçim yönetim kurulu oluşturuldu. Oluşturulan yönetimin, 45 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereken CHP İlçe Teşkilatı genel kuruluna kadar partinin olağan işleyişini sürdürmesini sağlayacakları belirtildi. 

Son Güncelleme: 11.11.2016 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<