İnegöl, Cumhurbaşkanını bekliyor

22 Ekim 2016 Cumartesi 10:10 2016-10-22 10:17:20
İnegöl, Cumhurbaşkanını bekliyor

 İnegöl tarihi günlerinden birini daha yaşayacak. Hazırlıklar tamam, heyecan dorukta. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünün açılışı için bugün İnegöl´de. Tarihi karşılama ve saat 13.30´da gerçekleştirilecek açılış için tüm ilçe halkı davetli

banner380
İnegöl, tarihinde ikinci kez bir Cumhurbaşkanını ağırlamaya hazırlanıyor. İnegöl´ü Cumhurbaşkanı sıfatıyla ziyaret eden ilk isim Türkiye Cumhuriyetinin üçüncü ve asker kökenli olmayan ilk Cumhurbaşkanı Celal Bayar olurken, 11 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak İnegöl´e gelen Recep Tayyip Erdoğan, bu kez Cumhurbaşkanı sıfatıyla İnegöl´e ayak basacak. Tarihi karşılama için yapılan hummalı çalışmalar tamamlandı, heyecanla o an beklenmeye başlandı.

MEHMET YILDIZ İMZASI

İnegöl´de faaliyet gösteren Starwood orman ürünleri sahibi sanayici Mehmet Yıldız´ın yaptırarak milli eğitime bağışladığı Akhisar TOKİ bölgesi Karalar yolu üzerindeki Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünün açılışını gerçekleştirmek üzere bugün İnegöl´e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı karşılamak için hazırlıklar tamam. Tarihi günlerinden birini yaşayacak olan İnegöl´de Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yapılacak karşılama öncesi hummalı bir çalışma başlatıldı ve bölge baştan aşağı yenilendi.

ÖZEL PİST

Erdoğan´ın gerçekleştireceği açılış öncesi İnegöl Belediyesi tarafından kampus yolunda asfaltlama çalışmaları yapılırken, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü içinde de Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlik çalışmaları yapıldı. Dünden ibaren Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın İnegöl halkıyla bulaşacağı alanda güvenlik önlemleri alınırken, bariyerlerle güvenlik alanı oluşturuldu. Erdoğan´ın helikopterle iniş yapacağı özel olarak hazırlanan pistte asfalt ve temizlik çalışması tamamlandı.



Son Güncelleme: 22.10.2016 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<