İnegöl'de 1 kilo uyuşturucu yakalandı

07 Ağustos 2019 Çarşamba 10:05 2019-08-07 11:07:29
İnegöl'de 1 kilo uyuşturucu yakalandı

İnegöl ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipleri yaptıkları uygulamada 1 kilo uyuşturucu madde olan metanfetamin ele geçirdi.
İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları uygulamalarla göz doldurmaya devam ediyor. İnegöl'ün farklı noktalarında yapılan uygulamalarda suçlulara gözdağı verilirken, nokta ve seyir halindeki denetimlerde çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucu maddesi ele geçiriliyor.
İnegöl’de huzuru sağlamak için yoğun mücadele veren İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler gerçekleştirdikleri ani uygulamalarda çok sayıda silah ve suçtan elde edilen para ele geçirdiler.
KOM DAN BİNGO
 İnegöl ilçesinde Emniyet ekipleri aracını yıkarken yakaladıkları şahsın işyerinde yaptıkları aramada 1 kilogram metanfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirdiler.
İnegöl KOM ekipleri Orhaniye mahallesinde yıkamacıda aracını yıkayan şahıstan şüphelendiler. Yücel B.'nin uyuşturucu ticaretinden arandığını tespit eden ekipler, savcılık izniyle Osmanbey caddesi üzerindeki işyerini aradılar. Yapılan aramada buzdolabının altında gizlenmiş 1 kilo metanfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
Şahıs gözaltına alındı.
SUÇLULARA RAHAT YOK
İnegöl ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekiplerin gerçekleştirdikleri ani uygulamalar ile suçlulara göz açtırılmıyor.

banner380

Son Güncelleme: 07.08.2019 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<