banner359

İnegöl'de 100 polis ile narkotik operasyonu

15 Eylül 2017 Cuma 16:46 2017-09-16 10:43:06
İnegöl'de 100 polis ile narkotik operasyonu

Bursa İl ve İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde İnegöl´de ‘Narko-sokak 3´ adıyla uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Özel Harekat Polisinin desteğindeki operasyonda, araçlar ve şahıslar didik didik arandı.

Uyuşturucu imal ve ticaretinin önüne geçmek, gençleri zehirleyen zanlıların yakalanması, vatandaşların huzur ve güveninin sağlanması amacıyla İnegöl´de “Narko-sokak 3” uygulaması gerçekleştirildi.

OPERASYONLAR HIZ KAZANDI

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Osman Ak´ın işbaşı yapmasının ardından uyuşturucu ile mücadeleye yönelik operasyonlar hız kazandı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde Bursa´nın merkez 3 ilçesinin ardından İnegöl´de de narko-sokak uygulaması gerçekleştirildi.

ÖZEL HAREKAT DESTEKLİ UYGULAMA

Narkotik Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri ile İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 100 Polisin katılımı ile Yenice mahallesi Refah sokak, Sinanbey mahallesi Mesudiye çıkmazı, 1. Mesudiye sokak, Letafet sokak ve bazı sokaklarda eş zamanlı uygulama yapıldı.

Son Güncelleme: 16.09.2017 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<