İnegöl'de 120 ton kurban atığı toplandı

11 Temmuz 2022 Pazartesi 12:33 2022-07-11 13:01:58
İnegöl'de 120 ton kurban atığı toplandı

Kurban Bayramı’nın ilk iki gününde oluşturduğu 15 ayrı ekiple kurban atığı toplama çalışmasını kesintisiz olarak sağlayan İnegöl Belediyesi, toplamda 120 ton atık topladı.

banner380

Temizlik noktasında yaptığı çalışmalarla ilçe halkının takdirini toplayan İnegöl Belediyesi, Kurban Bayramında da kurban atıkları nedeniyle oluşacak kirli görüntü ve kötü kokunun önüne geçmek için 15 ayrı ekip oluşturdu. Oluşturulan ekipler, İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezi hatlarına gelen bildirimler üzerine vatandaşların evlerine giderek atıkları tek tek toplayıp bertaraf etti.


120 TON KURBAN ATIĞI TOPLANDI

15 Ayrı ekiple bayramın ilk iki günü kurban atığı toplama çalışmaları yoğun şekilde sürdürüldü. Vatandaşların 153 hattına bildirmesi üzerine ekipler en kısa sürede adreslere giderek kurban atıklarını topladılar. 2 günde toplam 120 ton kurban atığı toplanıldı. Ayrıca bayram öncesi çiftliklerde açılan kuyular da değerlendirildi. Ekipler çukurların tamamını kapatarak kireçleyip temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi.

ÇÖP VE GERİ DÖNÜŞÜMLER GÜNÜNDE TOPLANACAK

Temizlik İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı boyunca tüm personelleri ile tam zamanlı olarak faaliyet göstermeye devam ediyor. Çöp ve geri dönüşüm toplama çalışmaları da yine gününde devam edecek. Bayram boyunca herhangi bir sorun yaşandığında vatandaşlar, 153 ve 05301573000 WhatsApp Çözüm Merkezi hatları üzerinden İnegöl Belediyesi’ne 24 saat ulaşabilecek.

EKİPLERDEN YAĞMUR MESAİSİNE DESTEK

Öte yandan İnegöl Belediyesi ekipleri Kurban Bayramının ilk günü yoğun yağış sonrası hızlı bir şekilde gelen şikayetleri değerlendirerek BUSKİ ekiplerine destek olmak üzere sahaya indi. Araç ekipman ve personel desteği veren İnegöl Belediyesi, ekipleriyle birlikte yoğun yağış ile sonrası kapanan menfezlerin temizliği ile su basan bölgelerin tahliyesini sürdürdü

Son Güncelleme: 11.07.2022 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<