İnegöl'de 4 kişiyi vuran zanlı yakalandı!

04 Ocak 2017 Çarşamba 16:39 2017-01-04 16:58:26
İnegöl'de 4 kişiyi vuran zanlı yakalandı!

 İnegöl’de farklı tarihlerde 4 kişiyi silahlı saldırı düzenleyerek yaralayarak kaçan zanlı emniyet ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

banner380
Edinilen bilgilere göre; 18 Aralık 2016 tarihinde Kalburt mevkiinde yaya olarak evlerine giden İlker Y. ve Mehmet Y. Uğradıkları silahlı saldırı sonucunda yaralanmışlardı. Silahlı saldırıyı düzenleyen şahıs kayıplara karışmıştı.
TAMİRCİDE SİLAHLI SALDIRI
İkinci saldırı ise İnegöl’ün Yenice Mahalleinde meydana gelmişti. Yenice Mahallesi Mustafabey caddesi üzerinde 26 yaşındaki Yunus Emre A. ve 21 yaşındaki Mehmet D. Kaçarak sığındıkları motosiklet tamircisinde silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmışlardı.
YARALILAR ZANLIYI İŞARET ETTİLER
İki ayrı silahlı saldırı sonucunda 4 kişi yaralanmıştı.
Yaralılardan alınan bilgilere göre harekete geçen emniyet ekipleri firari zanlıyı yakalamak için İnegöl’ü alt üst ettiler.
Yeniceköy mahallesinde özel bir araçta zanlının olduğu ihbarını alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenlediler. Hareket halindeki araç Yeniceköy mahallesinde durduruldu. Araçta yapılan incelemede 4 kişiyi yaraladığı bildirilen zanlı Emre D.’ Yakalandı. Zanlı emniyet ekiplerince gözaltına alındı.
17 GÜN SONRA YAKALANDI
Firari zanlı 17 gün sonucunda kıskıvrak yakalandı.

Son Güncelleme: 04.01.2017 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<