banner359

İnegöl'de 6 kişi adliyeye sevk edildi

06 Eylül 2016 Salı 11:48 2016-09-06 11:53:18
İnegöl'de 6 kişi adliyeye sevk edildi

 İnegöl'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar kapsamında İnegöl´de gözaltına alınan, aralarında işadamları ile öğretmenlerin bulunduğu 6 kişi daha adliyeye çıkarıldı.

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İnegöl´de yaklaşık 1 hafta önce gözaltına alınan ikisi bayan 6 kişi Emniyetteki işlemlerin ardından bu gün adliyeye sevk edildiler.

6 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Operasyonlar kapsamında T.O., A.O., A.A., R.O. ile kadınlar K.K.G. ve E.B., emniyet ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldıkları sırada, yakınları tarafından karşılandılar.
27 TUTUKLAMA VE UZAKLAŞTIRMA
Öte yandan, operasyonlar kapsamında bugüne kadar İnegöl´de Hakim, Savcı, Polis, işadamı ve öğretmenlerden oluşan toplam 27 kişi tutuklanmış veya görevden alınmıştı. İlk operasyonda iki Savcı ve iki Hakim tutuklanırken, adaletteki ikinci dalga operasyonda iki Savcı gözaltına alınarak Bursa´ya sevk edilmişti. Emniyet kanadında ise, İnegöl Emniyet Müdürlüğünde görevli aralarında rütbelilerinde bulunduğu 8 polisin ardından geçtiğimiz hafta da iki Komiser, bir Başpolis ile Bölge Trafik İstasyon Amirinin görevden alınmıştı. İnegöl´de rütbelilerinde aralarında bulunduğu 14 polis açığa alınmış oldu. Yine işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 12 işadamından 9´u tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Son Güncelleme: 06.09.2016 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<