banner359

İnegöl'de 8 işletmeye ceza

06 Temmuz 2020 Pazartesi 16:51
İnegöl'de 8 işletmeye ceza

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, halk sağlığını korumak adına belirli aralıklarla yaptığı denetimler kapsamında unlu mamuller işyeri ve ekmek fırınını denetledi. 8 işyerine farklı sebeplerle cezai işlem uygulandı.

İnegöl Belediyesi Zabıta Ekipleri, yıl boyunca rutin aralıklarla gıda üretimi ve satışı yapılan işyerlerine yönelik denetimler gerçekleştiriyor. Halk sağlığını korumak adına yapılan denetimler kapsamında, geçtiğimiz günlerde İnegöl’de faaliyette bulunan ekmek fırınları ile unlu mamuller üreten işyerlerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

Ekipler denetimler sırasında; iş yeri açma ve çalışma ruhsatı teftiş defteri, fiyat tarifesi, genel temizlik, uyarıcı levhalar, yaya yolu işgali, gramajlar ve ayrıca covit-19 tedbirleri kapsamında genelge gereği maske kullanımı, kolonya, dezenfektan, işyeri içerideki oturma düzeni ve benzeri konularla ilgili denetim ve kontroller gerçekleştirdi.

8 İŞYERİNE İŞLEM YAPILDI
Yapılan denetimlerde 65 adet ekmek fırını ve 88 adet unlu mamuller işyeri olmak üzere toplam 153 işyeri denetlendi. Denetimler sonucu kurallara uymadığı tespit edilen işyeri sahiplerine cezai işlem uygulandı. Toplamda 7 adet ruhsata aykırı faaliyet ve 1 adet ruhsatsız faaliyetten dolayı cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<