İnegöl'de 8 sokakta 4 km yol yenileniyor

29 Nisan 2022 Cuma 15:25
İnegöl'de 8 sokakta 4 km yol yenileniyor

İnegöl Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte yol yapım çalışmalarına başladı. Ertuğrulgazi Mahallesinde toplamda 3825 metre uzunluğundaki 8 ayrı sokakta yol kaplama ve asfalt yama çalışmaları yapılıyor.

İnegöl Belediyesi, kış aylarında bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte yapılan planlama kapsamında cadde ve sokakların kaplama ve onarım çalışmalarına hız verildi. Bu kapsamda Ertuğrulgazi Mahallesinde toplamda 3825 metre uzunluğundaki 8 ayrı sokakta yol kaplama ve asfalt yama çalışmaları yapılıyor.

banner380

YAŞAMIN BAŞLADIĞI YERE HİZMET GİDİYOR

Belediye Başkanı Alper Taban, bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Burada bir açıklama da yapan Başkan Taban, “Ertuğrulgazi Mahallemizde devam eden çalışmaları incelemek üzere buradayız. Bu bölgede malum yeni yerleşim yerleri giderek artıyor. Kısmen oturulan alanlar var, bundan birkaç yıl önce başlamış hayat var burada, beraberinde yeni yeni inşaat faaliyetleri ve bir miktar halen boş arsalar olduğunu görüyoruz. Ancak yaşamın başladığı yerde biz gerek altyapı gerek üst yapı eksiklerimizi tamamlamak üzere planlarımızı yaptık. Havaların da imkan vermesiyle beraber bu çalışmalar başlamış oldu. Burada çalışmanın bir kısmını inşallah bayrama kadar tamamlayacağız, bir kısmını da bayramdan sonra tamamlayacağız” dedi.

Havaların ısınmasıyla çalışmalara hız verildiğini kaydeden Başkan Taban, “Ertuğrulgazi Mahallemizde 8 sokakta yol kaplaması yapıyoruz. Toplamda 3825 metre uzunluğunda bu sokaklar. Ulupınar, Hünkar, Gürcan ve İkbal Sokaklarda kaplama, Aktaş, Alemdar, Başar ve İlayda Sokaklarda da sathi kaplama olan yollarda bozulan kısımlar asfalt yama ile düzeltiliyor. Çalışmaların toplam maliyeti yaklaşık 4 milyon 100 bin TL civarında. Ancak burada önemli olan maliyetinden ziyade zamanında yapılması kıymetli. Vatandaşlarımızdan aldığımız kış şartlarından dolayı mevcut yolların yıprandığı noktasında talepler vardı. Bizler de havaların müsaade etmesiyle şehrimizin pek çok noktasında bu çalışmaları başlattık. Ben emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<