banner359

İnegöl'de Ak Parti'den belediye başkanlığına 11 aday adayı

13 Kasım 2018 Salı 11:13
İnegöl'de Ak Parti'den belediye başkanlığına 11 aday adayı

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçim öncesi aday adaylık başvuruları 12 Kasım itibariyle bitmesi beklenirken, AK Parti Genel Merkezi tarafından süre, 16 Kasım’a uzatıldı. 5 Kasım itibariyle başlayan süreçte, İnegöl Belediye Başkanlığı için İlçe Başkanlığına 11 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

31 Mart yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adaylığı için son gün olarak açıklanan 12 Kasım Pazartesi günü , AK Parti İlçe Başkanlığı hareketli bir gün geçirdi.16 Kasım Cuma günü son bulacak aday adaylığı için bugüne kadar Devrim Kosova, Umut Ortakçı, Ayşe Kuş Taşkın, Adem Demirel, Erkan Akyürek, Nedim Bayram, Bülent Temelli, Asuman Akçay Sakallı, Tevfik Bayraktaroğlu, Sedat Öpçiner ve Hasan Aydın başvuruda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<