banner359

İnegöl'de anlamlı etkinlik

10 Mart 2022 Perşembe 10:57 2022-03-10 11:08:42
İnegöl'de anlamlı etkinlik

İnegöl Şavşatlılar Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program düzenlenerek SMA hastası Eda Bebek için yardım toplandı.

İnegöl Şavşat Kültür Evi'nde derneğin kadın kolları tarafından gerçekleştirilen programa Kaymakam Eren Arslan da katıldı.

Programda SMA Tip 1 hastası İnegöl'ün evladı  4 yaşındaki Eda bebek için yardım toplandı.

Programda konuşan Şavşatlılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Meryem Duman, "Anlamlı bir günde anlamlı bir organizasyon gerçekleştirdik. Tedavi süreci devam eden ve masraflarının karşılanması için kampanya başlatılan Eda bebeğimize yardım topladık. Tüm vatandaşlarımızı yardım kampanyası konusunda hassas olmaya davet ediyorum. Eda bebeğimizin annesi Hatice Baytekin'i de evladı için vermiş olduğu bu eşsiz mücadele için saygıyla tebrik ediyorum  Tüm ilçe halkımızın kadınlar gününü kutluyorum. Kadın cinayetlerinin son bulduğu yeni bir yıl temenni ediyorum" dedi.

Program sonunda yılın annesi seçilen Hatice Baytekin'e Kaymakam Arslan tarafından hediye takdim edildi.

Son Güncelleme: 10.03.2022 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<