İnegöl'de ayçiçeği tarlasında 2 bin 228 kök kenevir yakalandı

21 Haziran 2018 Perşembe 11:57 2018-06-23 10:47:59
İnegöl'de ayçiçeği tarlasında 2 bin 228 kök kenevir yakalandı

İlçe geneli başlatılan uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar neticesinde gelen ihbarı değerlendiren emniyet ekipleri, tarlada ekili olan 2 bin 228 kök hint keneviri ele geçirdi. Hint kenevirleri ekipler tarafından tarladan sökülürken, bir kişide gözaltına alındı.

banner380

İlçe geneli uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar başlatan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, İsaören Mahallesi Dağyolu mevkiinde bir şahsın tarlaya hint keneviri ektiği ihbarını aldı. Harekete geçen ekipler, tarlada yapılan arama neticesinde toplam 2 bin 228 kök hint keneviri ile 32 gram kurutulmuş esrar ele geçirdi. Hint kenevirleri ekipler tarafından tarladan tek tek sökülürken, tarlayı kiralayan 54 yaşındaki E.B. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından E.B., adliyeye sevk edildi.

E.B çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 23.06.2018 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<