banner359

İnegöl'de Baykuş Kurtarma Operasyonu

19 Eylül 2016 Pazartesi 22:53 2016-09-19 22:55:48
İnegöl'de Baykuş Kurtarma Operasyonu
 İnegöl Boğazköy barajındaki ağaçta takılı kalarak mahsur kalan baykuş için seferber oldular. Baykuşun kurtarılması için İnegöl-Yenişehir yolu Jandarma Trafik timi tarafından kısa süreli trafiğe kapatıldı.
Edinilen bilgilere göre; İnegöl´e bağlı Hamzabey mahallesi köprüsü mevki Boğazköy barajı içerisindeki ağaçtaki misinaya takılan baykuşun çırpınışlarını, yoldan geçen sürücüler fark etti. Sürücüler İnegöl İtfaiyesine durumu bildirdiler.


Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen İnegöl İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri Baykuşu kurtarmak için incelemelerde bulundu.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

İncelemeler sonucunda İtfaiyenin merdivenli aracı çağrıldı. Merdivenli aracın sabit kalabilmesi için İnegöl-Yenişehir karayolunun kısa süre kapatılmasına karar verildi. olay yerine gelen İnegöl Jandarma Komutanlığı Trafik Timi, Hamzabey köprüsü üzerine kurulacak olan merdivenli araç için yolu kontrollü olarak trafiğe 
kapatıldı.
MERAKLI GÖZLERLE İZLEDİLER

Trafiğin kapatılması ile araçlarından inen sürücüler meraklı gözlerle kurtarma çalışmalarını izlediler.

Köprü üzerine kurulan merdivenli aracın sepetindeki İtfaiye eri ağaçtaki misinaya takılan Baykuş´u yoğun çalışmalar sonucunda kurtardı. Kurtarılan kanadından yaralı baykuş itfaiye ekiplerince İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezine teslim edildi. Yaralı baykuş, merkezde tedavi altına alındı.

Son Güncelleme: 19.09.2016 22:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<