banner359

İnegöl'de "Bereket Sofrası" sürüyor

02 Mart 2018 Cuma 12:50 2018-03-02 14:55:06
İnegöl'de "Bereket Sofrası" sürüyor

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, her cuma sabahı farklı bir camide düzenlenen “Bereket Sofrası Halk Günleri”ne devam ediyor.

Bereket Sofrası bu hafta Çamaşırlık Camii’nde kuruldu. Vatandaşların derdini ilk ağızdan idarecilere iletme imkanı sağlayan Bereket Sofrası ilgi gördü. Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte Başkan Vekili Turgay Yel, Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileri ile bazı meclis üyelerinin de katıldığı Bereket Sofrası buluşmasında, sabah namazının kılınmasının ardından caminin karşısında bulunan Bosna Hersek Derneği lokalinde kahvaltı yapıldı. Burada vatandaşla birlikte simit, zeytin ve peynir ile kahvaltı yapılırken, bölgenin meseleleri de masaya yatırıldı.

Taban, “Biz her cuma farklı bir camide, farklı bir mekanda hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Bir taraftan bu sofraları sizlerle birlikte bereketlendirmiş oluyoruz, bir taraftan da vatandaşımızın bize iletmek istedikleri sıkıntıları dinliyoruz. Bu buluşmaları çok yönlü olarak değerlendiriyoruz. Uzun zamandan beri sürdürdüğümüz bir çalışma bu. İlçe başkanımız, meclis üyelerimiz, yöneticilerimiz ve cemaatimizle birlikte çayımızla, zeytinimizle, simitle kahvaltımızı yapıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 02.03.2018 14:55
Anahtar Kelimeler:
InegölSofrasıBereket
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<