İnegöl'de bıçaklı kavga: 1'i ağır 4 yaralı

19 Şubat 2021 Cuma 14:28 2021-02-19 14:57:20
İnegöl'de bıçaklı kavga: 1'i ağır 4 yaralı

Mahmudiye mahallesi Mobilya Sanayinde faaliyet gösteren koltuk fabrikasında meydana gelen kavgada 1'i ağır 4 kişi maket bıçağı ile yaralandı. Saldırgan polis ekiplerince etkisiz hale getirildi.
Olay Mahmudiye mahallesi Karaağaç sokakta faaliyet gösteren koltuk fabrikasında meydana geldi. Ramazan İ., eşinin de çalıştığı akrabasının koltuk fabrikasına gitti. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan kavgada ortalık karıştı. İşçilerin de katıldığı kavga bir anda büyüdü. Ramazan İ. Elindeki maket bıçağı ile eşi İsminaz İ.'yi çeşitli yerlerinden ağır şekilde yaraladı. Saldırgan koca, kavgayı ayırmaya çalışan Menderes B. Ve Ahmed A.'yı da çeşitli yerlerinden yaraladı. 
Kavg polis ekiplerince sonlandırıldı. Saldırgan polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek Ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedavi edildi. Ağır şekilde yaralanan kadın ve 2 fabrika çalışanı olay yerine sevk edilen Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

banner380

Son Güncelleme: 19.02.2021 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<