banner359

İnegöl'de bıçaklı kavga

23 Temmuz 2019 Salı 10:24 2019-07-23 11:09:16
İnegöl'de bıçaklı kavga

Dükkan sahibi ile kiracı kavgası
Mobilya Sanayisinde dükkan sahibi ile kiracı arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Bıçak ve sopanın kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı.


Alınan bilgilere göre; Mahmudiye Mahallesi Şencan Sokak üzerinde dükkan sahibi Mustafa Göknar (59) ile kiracı Mehmet Şahin (36) arasında tartışma yaşandı.

İşyerinden çıkmayan kiracı ile dükkan sahibi arasındaki tartışma bir anda kavga dönüştü. Kavgaya işyeri çalışanları da dahil olunca ortalık savaş alanına döndü. 

Kavga sırasında dükkan sahibi başına aldığı odun darbesiyle yaralanırken; kiracı da bıçaklandı.


İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, kavgayı sonlandırırken; kavga karışan Cemal Şahin ile Ramazan Köse emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

2 yaralı İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı. Polis olayla alakalı soruşturma başlattı

Son Güncelleme: 23.07.2019 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<