banner359

İnegöl'de Bıçaklı Kavga:1 Yaralı

13 Mayıs 2018 Pazar 17:04 2018-05-13 17:07:35
İnegöl'de Bıçaklı Kavga:1 Yaralı

Orhaniye mahallesi Hafız Mehmet Doğru sokakta meydana gelen kavgada, bıçaklanan genç ağır yaralandı. Olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Edinilen bilgilere göre; Hamdullah T., boşandığı eşinin evinden çıkan Ercan D. ile tartışmaya başladı. Hamdulah T., Kardeşi Maşallah T.  ile birlikte Ercan D.'yi darp etmeye başladı. Kavga sırasında Hamdullah T., üzerindeki bıçakla Ercan D.’yi yaraladı. Kavga sonucunda göğsüne ve omzuna bıçak darbesi alan Ercan D. Kanlar içinde kalarak yere düştü.
İhbar üzerine olay yerine gelen Emniyet Ekipleri, kavgayı ayırarak, genci bıçaklayan Hamdullah T. Ve kardeşi Maşallah T.’yi yakalayıp gözaltına aldılar.
AĞIR YARALANDI
Bıçak darbeleriyle ağır kaybı olan genç, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.
Talihsiz genç, ilk tedavinin ardından ameliyata alındı.
GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Kavga ve bıçaklama anı bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 13.05.2018 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<