banner359

İnegöl'de bulundu

26 Mart 2018 Pazartesi 17:44
İnegöl'de bulundu

Bursa´nın Nilüfer ilçesinden üzerinde unutulan anahtarla birlikte çalınan otomobil İnegöl´de bulundu.

Edinilen bilgilere göre; Nilüfer ilçesinin Beşevler mahallesinde ikamet eden H.S., 16 GM 101 aracını park edip, dalgınlıkla üzerindeki anahtarını unutup işlerini halletmeye gitti. Bir süre sonra aracını bıraktığı yere giden sahibi, şoku yaşadı. Aracını park ettiği yerde bulamayan adam, Emniyet müdürlüğüne giderek şikayette bulundu.

Dün, İnegöl´ün Orhaniye Mahallesi Meriç sokakta birkaç gündür park halinde olan aracı fark eden vatandaşlar durumu Emniyet müdürlüğüne bildirdiler.

Olay yerine gelen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aracın plakasından sahibine ulaştılar. Sahibinden gelen çalıntı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, araç üzerinde parmak izi çalışması ve çevrede güvenlik kamera görüntüsü arama çalışması yaptılar.

Bir haftadan bu yana çalıntı olan araç sahibine teslim edildi.

Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<